> Практика на Христинівській приватній пекарні | Офіційний сайт природничо-географічного факультету УДПУ ім. П.Тичини

Онлайн реєстрація

Природничо-географічний факультет
Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини
пропонує Вам заповнити анкету вступника.

Надіславши анкету абітурієнта, Вас постійно повідомлятимуть про особливості вступної кампанії та терміни проведення профорієнтаційних заходів в університеті.

Бажаю навчатись за такими спеціальностями:

  • Географія. Біологія. (краєзнавчо-туристична робота)
  • Географія. (землевпорядкування та кадастр)
  • Біологія. (практична психологія)
  • Біологія. Хімія.
  • Хімія. (інформатика)
  • Хімія. Біологія.
  • Біологія.
  • Географія.
  • Хімія.

Форма навчання:

Про себе повідомляю:

Прізвище, ім'я, по-батькові:
Дата народження:
Назва навчального закладу:
Рік закінчення:
Адреса постійного проживання:
Область, район:
Населений пункт:
Вулиця, будинок:
Моб. телефон:
Електронна адреса:


Практика на Христинівській приватній пекарні
Опубліковано: 19.06.2018, 9:55

З 28 травня по 10 червня студенти І-ІІІ курсів природничо-географічного факультету проходили комплексну практику з хімії: лабораторно-хімічна, лабораторно-аналітична, навчальна (керівники: викладачі Аскерко Я.С., Задорожна О.М., Татарнікова Н.О.)
31 травня під час проходження практики студенти ознайомились із технологічним процесом виробництва хлібобулочних виробів, зокрема хімічним процесом бродіння дріжджових культур; обладнанням, для продуктивної праці підприємства, дізнались інгредієнт виробництва смачного хліба через ретельне замішування та випікання, за допомогою спеціалізованих німецьких машин.
Цього року христинівська хлібопекарня розпочала виробництво нового сорту хліба – «Подільський Семизернистий», до складу якого входять сім злакових культур: пшениця, кукурудза, жито, соняшник, соя, льон і просо. А для випічки цього хліба потрібна спеціальна німецька піч, яка виготовлена по принципу давньої кам’яної печі.



Наверх