Практика на Христинівській приватній пекарні

Опубліковано: 19.06.2018, 9:55

З 28 травня по 10 червня студенти І-ІІІ курсів природничо-географічного факультету проходили комплексну практику з хімії: лабораторно-хімічна, лабораторно-аналітична, навчальна (керівники: викладачі Аскерко Я.С., Задорожна О.М., Татарнікова Н.О.)
31 травня під час проходження практики студенти ознайомились із технологічним процесом виробництва хлібобулочних виробів, зокрема хімічним процесом бродіння дріжджових культур; обладнанням, для продуктивної праці підприємства, дізнались інгредієнт виробництва смачного хліба через ретельне замішування та випікання, за допомогою спеціалізованих німецьких машин.
Цього року христинівська хлібопекарня розпочала виробництво нового сорту хліба – «Подільський Семизернистий», до складу якого входять сім злакових культур: пшениця, кукурудза, жито, соняшник, соя, льон і просо. А для випічки цього хліба потрібна спеціальна німецька піч, яка виготовлена по принципу давньої кам’яної печі.



Наверх