Гуртожиток-другий дім

Опубліковано: 23.09.2019, 10:00

Уже з 27 серпня гуртожитки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини почали приймати своїх жильців. За дорученням ректора Олександра Безлюдного особлива увага приділяється гуртожиткам університету, адже гуртожиток – це друга домівка для кожного студента. Студент, перебуваючи в стінах нашого славного університету, за час навчання проводить чимало часу в гуртожитку. Отже, покращення санітарно-побутових умов проживання в гуртожитку є викликом для кожного, хто опікується благополуччям студентів.
На сьогоднішній день зроблено ремонт в усіх кімнатах та приміщеннях гуртожитків, замінено старі вікна на металопластикові, встановлено нові двері, відремонтовано підлогу, пофарбовано стіни, замінено у кімнатах електромережу, на кухні здійснено оновлення меблів.



Викладачі факультету та працівниками гуртожитку прикладають якомога більше сил, щоб надати приємну атмосферу і зробити комфортним проживання для великої та дружньої студентської родини природничо-географічного факультету.
Декан природничо-географічного факультету Валерій Миколайко зауважує, що в гуртожитках і надалі наполегливо проводиться ремонт кімнат і сподівається, що відремонтовані та оновлені кімнати стануть комфортними для організації освітнього процесу та проживання студентів. Переконаний, що студентський гуртожиток буде другою домівкою для його мешканців, куди завжди хочеться повертатися після насиченого навчального дня, де можна відпочити і потренуватися, провести час з друзями і наполегливо попрацювати над собою з метою здобуття нових знань.


Наверх