Зустріч голови екзаменаційної комісії зі здобувачами вищої освіти

Опубліковано: 13.05.2021, 11:07

12 травня 2021 року дистанційно за допомогою платформи для проведення відеозустрічей Google Meet відбулася зустріч голови екзаменаційної комісії заслуженого діяча науки і техніки, відмінника освіти України, доктора географічних наук, професора, почесного професора Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, завідувача кафедри географії Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського Григорія Івановича Денисика зі здобувачами вищої освіти ОС «бакалавр» та «магістр» природничо-географічного факультету з метою організації та проведення підсумкової атестації.

Студентам роз’яснили інформацію про урядові постанови і рекомендації МОН та МОЗ щодо дистанційного завершення навчального року. Голова екзаменаційної комісії детально висвітлив особливості та принципи проведення цьогорічної випускної атестації. Студенти були поінформовані про умови допуску до державної атестації, регламент проведення кожного з державних іспитів та захисту випускних кваліфікаційних робіт в умовах дистанційного навчання, критерії оцінки компетентностей випускників.

У спілкуванні також взяли участь представники кафедр природничо-географічного факультету, зокрема,доктор педагогічних наук, професор, академік Академії наук вищої освіти України, відмінник освіти України, завідувач кафедри географії та методики її навчання Браславська Оксана Володимирівна, члени секретаріату випускної екзаменаційної комісії. До події підключилися понад 50 студентів. Голова екзаменаційної комісії природничо-географічного факультету разом з усіма учасниками зустрічі давав відповіді на всі питання, які цікавлять студентів.

Підсумовуючи зустріч, професор Денисик Григорій Іванович побажав студентам міцного здоров’я та успіхів у випускній атестації.


Наверх