Серпнева зустріч уманських вчителів географії

Опубліковано: 06.09.2021, 9:23

Традиційно перед початком нового навчального року відбувся серпневий загальноміський семінар учителів географії за тематикою: «Навчаємо по-новому, сучасно, для життя» за участю доцента кафедри географії та методики її навчання Лесі Запорожець. У програму зустрічі вчителів географії було включено питання інтегрованого навчання географії, актуальні проблеми вивчення учнями окремих географічних тем.

Під час наради методист Тетяна Плющ окреслила основні завдання щодо підготовки до початку нового навчального року, ознайомила з методичними рекомендаціями для забезпечення якісного викладання «Географії» в умовах нового формату освітньої діяльності.

Зокрема були розглянуті питання щодо створення безпечних умов для організації навчальних занять, розроблення календарно-тематичного планування з урахуванням варіантів можливого навчання, залежно від епідемічної ситуації, шляхи реалізації творчих проєктів за різними формами навчання: очною, дистанційною та змішаною.

Запорожець Леся привітала учасників семінару з початком нового навчального року та представила план співпраці кафедри географії та методики її навчання з методичним об’єднанням вчителів географії міста. У ході семінару було окреслено суть інноваційних процесів, які відбуваються в українській освіті. Відбулися фахові дискусії з актуальних проблем навчання географії в новому навчальному році.


Наверх