Співпраця зі стейкхолдерами НПП «Кармелюкове поділля»

Опубліковано: 13.09.2021, 10:15

В рамках угоди про співпрацю між Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини та НПП Кармелюкове Поділля для обговорення питання вдосконалення ОП 101 Екологія викладачі кафедри хімії, екології та методики їх навчання взяли участь у різних заходах. Насамперед, на пленарному засіданні регіонального науково-практичного семінару«Оптимізація процесів поновлення корінних лісових насаджень в умовах Південно-Східного Поділля», який проходив у Національному природному парку «Кармелюкове Поділля» 8–10 вересня виступив доктор сільськогосподарських наук Володимир Вітенко. На секційному засіданні з доповіддю про еколого-просвітницькі аспекти збереження корінних лісових насаджень виступив викладач кафедри Віталій Гончарук.

Друга частина семінару проходила на рекреаційних відділення парку, де викладачі кафедри дали цінні поради зі збереження лісових насаджень.

У ході подальшої роботи була підписана рецензія-відгук стейкхолдерів на ОП Екологія і запропоновано у подальшому розглянути питання про збільшення частки біологічних дисциплін (Екологічна біоіндикація) та схвалено введення у варіативну частину дисципліни «Природоохоронна етика».

Обговорено подальшу співпрацю із Державним спеціалізованим лісозахисним підприємством «Харківлісозахист».

Крім того, викладачами кафедри проведено профорієнтаційну роботу у школах смт. Чечельник.


Наверх