СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННІ ПРОФЕСІЙНОЇ СПІЛЬНОТИ ВЧИТЕЛІВ ГЕОГРАФІЇ УМАНСЬКОЇ ОТГ

Опубліковано: 29.08.2022, 14:06

29 серпня 2022 р. в режимі Zoom-конференції відбулось секційне засідання професійної спільноти вчителів географії Уманської об’єднаної територіальної громади на тему: «Науково-методичне забезпечення освітнього процесу у 2022/2023 навчальному році», у якому взяли участь викладачі кафедри географії та методики її навчання.

Мета зібрання – вивчення змісту основних нормативних документів, що регламентують навчальний процес у основній та старшій школі, розгляд методичних рекомендацій щодо викладання географії у 2022/2023 навчальному році. З вітальним словом до присутніх звернулась завідувач кафедри географії та методики її навчання, професор, доктор педагогічних наук Оксана Браславська.

З доповіддю на тему: «Сучасні підходи до науково-методичного забезпечення освітнього процесу з географії» виступила гарант освітньої програми (Середня освіта (Географія. Біологія та здоров’я людини) зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) галузі знань 01 Освіта за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, доцент кафедри географії та методики її навчання, кандидат педагогічних наук Оксана Герасименко.

Спільно з учителями шкіл Уманської об’єднаної територіальної громади було визначено шляхи співпраці в частині роботи з обдарованою молоддю, використання матеріально-технічної бази кабінетів та лабораторій кафедри географії та методики її навчання для проведення практичних робіт з географії для учнів закладів загальної середньої освіти, підвищення фахового рівня вчителів географії на курсах підвищення кваліфікації в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини.


Наверх