Знайомство першокурсників з університетом

Опубліковано: 19.09.2022, 11:53

15 вересня 2022 року для першокурсників природничо-географічного факультету відбулося перше урочисте заняття-знайомство.

Онлайн зустріч  розпочалася  з  перегляду привітання ректора університету доктора педагогічних наук, професора, Заслуженого працівника освіти України Олександра БЕЗЛЮДНОГО.

Із найкращими побажаннями до студентів звернувся декан факультету – Валерій  МИКОЛАЙКО та завідувачі кафедр – Ігор КРАСНОШТАН, Оксана БРАСЛАВСЬКА, Наталія ГОРБАТЮК.

Також прозвучали вітання для першокурсників від заступника декана з навчальної роботи – Інни РОЖІ, заступника декана з виховної роботи  – Ірини БУДЧЕНКО та голови студентського самоврядування – Діани ЗАГРЕБЕЛЬНОЇ.

Присутні подякували воїнам ЗСУ, завдяки яким мають змогу навчатися і працювати на благо України та вшанували хвилиною мочання всіх полеглих за Свободу своєї Батьківщини.

Від щирого серця вітаємо наших першокурсників із початком 2022-2023 навчального року! Переконані, що вступ до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини стане прекрасним стартом у щасливе й успішне майбутнє!


Наверх