НИЗКА ПРАКТИКУМІВ З ХІМІЇ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

Опубліковано: 06.04.2023, 16:59

У квітні 2023 року на базі кафедри хімії, екології та методики їх навчання, у рамках співпраці зі стейкхолдерами, були проведені практичні заняття на такі теми: «Білки як високомолекулярні сполуки. Хімічні властивості білків (без запису рівнянь реакцій)» для учнів 10 класу Уманського ліцею № 1 Уманської міської ради Черкаської області (організатори: доцент Наталія Горбатюк, викладачі-стажисти Наталія Недайборщ, Тамара Зеленко, співорганізатор – вчитель хімії Уманського ліцею № 1 Олена Опантан) та на тему: «Амінокислоти. Білки як високомолекулярні сполуки. Хімічні властивості білків (без запису рівнянь реакцій)» для учнів 10 класу Уманського ліцею № 2 Уманської міської ради Черкаської області (організатори доцент Олена Задорожна, викладач-стажист Тамара Зеленко, співорганізатор – вчитель хімії Уманського ліцею № 2 Зорина Коваленко).

Заходи відбулися у лабораторії органічної та біологічної хімії природничо-географічного факультету. У ході занять було проведено лабораторні досліди щодо хімічних властивостей та якісних реакцій на білки.

Така співпраця сприяє удосконаленню знань здобувачів освіти, формуванню їх практичних вмінь і навичок, розвитку інтересу до вивчення предмета.


Наверх