Весняна школа молодого науковця 3.0

Опубліковано: 06.06.2023, 10:16

Весняна школа молодого науковця 3.0 – це і комунікація з лекторами, які впродовж тижня допоможуть здобути нові знання, поділяться власним практичним досвідом, це й унікальна та необхідна сьогодні змога спілкування в колі однодумців, патріотів і можливість пошуку спільних розв’язань проблемних питань.

Доцент кафедри географії та методики її навчання Інна Рожі стала учасником весняної школи молодого науковця 3.0, яка проходила в онлайн-форматі з 20 по 26 травня. Модератор проєкту – Катерина Бабікова, асоційований член Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

Програма Школи складалася з двох частин:

1. Теоретичні лекції, що забезпечують передумови для формування необхідної бази знань, навичок та професійної компетентності.

2. Практичної частини – бази завдань, націлених на закріплення результатів, що допоможуть сформувати особливий індивідуальний професійний портрет учасника.

Під час проходження Весняної школи 3.0 були прослухані цікаві лекції: «Формування бренду молодого вченого», «Як забезпечити динаміку інтеграції України до ЄС», «Science Pro Al: вчора, сьогодні, завтра», «Грантова діяльність молодих вчених: виклики, можливості та перспективи», «Створення та ефективне просування цінностей: від пошуку натхнення до впровадження».

Крім виконання освітніх завдань, весняна школа 3.0. познайомила більше ста молодих науковців України між собою, що сприяло обміну досвідом проведення різних наукових заходів в університетах.


Наверх