КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ДЛЯ УЧИТЕЛІВ ГЕОГРАФІЇ В УДПУ

Опубліковано: 20.06.2023, 11:43

З 12 по 16 червня 2023 року на природничо-географічному факультеті відбулися дистанційні курси підвищення кваліфікації для вчителів географії на тему «Сучасні освітні технології навчання географії в умовах НУШ».

Участь у курсах взяло 14 вчителів географії Бабанської, Паланської, Христинівської ОТГ Уманського району, Тальнівської ОТГ Звенигородського району Черкаської області, Первомайської ОТГ Первомайського району Миколаївської області, Теплицької ОТГ Гайсинського району Вінницької області, Миколаївської ОТГ Березівського району Одеської області, Гайворонської ОТГ Голованівського району Кіровоградської області.

Курси підвищення кваліфікації вчителів географії проводила Оксана Герасименко, доцент кафедри географії та методики її навчання, кандидат педагогічних наук. Зустрічі відбувались на платформі Google Meet. Всі учасники отримали електронний пакет необхідних документів для роботи вчителя в умовах Нової української школи.

Серед основних завдань, що обговорювались на заняттях, були технології навчання географії, особливості оцінювання навчальних досягнень учнів, організація ефективного і безпечного освітнього середовища, сутність та основні принципи педагогіки партнерства, особливості роботи з дітьми з порушеннями психофізичного розвитку в умовах закладу загальної середньої освіти.

Тестування результатів навчання показало, що курсисти виконали понад 80% завдань.


Наверх