День знань! Знайомство першокурсників з освітнім процесом ПГФ

Опубліковано: 04.09.2023, 13:14

1 вересня 2023 року на природничо-географічному факультеті проходили перші урочисті заняття присвячені Дню знань. З наставницьким словом та привітаннями до першокурсників звернулися декан факультету, доктор сільськогосподарських наук, професор Валерій Миколайко, завідувач кафедри географії та методики її навчання, доктор педагогічних наук, професор Оксана Браславська, завідувач кафедри біології та методики її навчання, кандидат біологічних наук, професор Ігор Красноштан, завідувач кафедри хімії, екології та методики її навчання кандидат педагогічних наук, доцент Наталія Горбатюк.

Також у цей день відбулася вступна лекція для студентів-першокурсників під час якої було обговорено питання безпечного освітнього середовища (відповідальний за організацію і ведення цивільного захисту доц. Роман Подзерей); організації освітнього процесу (заступник декана з навчальної роботи доц. Інна Рожі); виховної роботи зі здобувачами вищої освіти (заступник декана з виховної роботи Ірина Будченко); роботи в модульному об’єктно-орієнтованому динамічному навчальному середовищі Moodle (заступник декана з впровадження інформаційно комунікаційних технологій доц. Світлана Люленко).

Доцент Роман Подзерей провів навчальне заняття на випадок сигналу «повітряної тривоги» – всі спустилися до укриття. Роман Вікторович розповів, що потрібно робити якщо лунає тривожна сирена коли студент перебуває вдома, в університеті, у громадському місці чи на відкритій місцевості. Також здобувачів освіти познайомили з найкоротшими шляхами евакуації з навчальних корпусів університету, розміщенням укриттів та правилами поведінки в них.

Доцент Інна Рожі познайомила першокурсників із особливостями організації освітнього процесу, продемонструвала розклад занять, який розміщений на офіційному сайті факультету, а також охарактеризувала оцінювання навчальних досягнень здобувачів вищої освіти за кредитно-модульною системою.

Ірина Будченко розповіла здобувачам вищої освіти про особливості виховної роботи, студентське самоврядування та дозвілля студентів.

Доцент Світлана Люленко ознайомила першокурсників з освітньою платформою Moodle.

Успіхів у навчанні, натхнення, любові, злагоди, цікавих відкриттів, справжніх друзів! Миру всім нам!

З новим навчальним роком!

З Днем знань!

Слава Україні!

Слава ЗСУ!


Наверх