Настановча нарада про проходження фахової навчальної практики для здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» випускного курсу

Опубліковано: 19.09.2023, 8:35

18.09.2023 року відбулась настановча нарада з проходження фахової навчальної практики для здобувачі вищої освіти денної та заочної форм навчання, які здобувають освіту за ОС «Бакалавр» випускного курсу (термін навчання 3 роки 10 місяців) ОП Середня освіта (Біологія та здоров’я людини. Хімія) (керівники практики Альона Заболотна, Олена Манзій); ОП Середня освіта (Географія. Біологія та здоров’я людини) (керівники практики Оксана Браславська, Людмила Озерова); ОП Середня освіта (Хімія) (керівники практики Подзерей Роман, Горбатюк Наталія).

Під час зустрічі здобувачам було повідомлено мету та завдання фахової практики, терміни проходження практики (з 18.09.2023 року по 30.09.2023 року) та форму здачі звіту. Надано рекомендації по виконанню завдань, наголошено на дотриманні академічної доброчесності під час виконання поставлених цілей.

Так як практика передбачає польові дослідження, керівниками практики було наголошено на правилах безпеки при їх проведенні та про попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів.


Наверх