Благодійна акція «Збираємо тепло сердець»

Опубліковано: 27.10.2023, 8:44

Жовтень на природничо-географічному факультеті Уманського державного педагогічного університеті імені Павла Тичини проходив під знаком підтримки Збройних сил України. І це символічно, адже 14 жовтня ми відзначали особливі свята в українському календарі –День захисників і захисниць України, День українського козацтва.

З ініціативи студентського самоврядування розпочалася щорічна благодійна  акція «Збираємо тепло сердець». Метою проведення акції було зібрати допомогу Збройним Силам України та дати можливість українцям зробити свій внесок у перемогу, адже навіть найменша пожертва є важливою для наближення нашої перемоги у боротьбі з ворогом за незалежність і цілісність України.

Упродовж місяця студентське самоврядування збирало найнеобхідніші речі та кошти  для наших захисників та захисниць (засоби гігієни, чай, каву, солодощі, крупи, ліки тощо).

По завершенню акції представники від студради факультету Гіглавий Микола, Кравченко Ярослав та Вітковська Вікторія передали всі пакунки до Уманської міськрайонної волонтерської громадської організації «Разом».

Слава українським Героям!

Слава нашим захисникам!


Наверх