Участь гарантів у семінарі Центру професійного розвитку викладачів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Опубліковано: 03.11.2023, 16:29

З питанням акредитації освітніх програм в університетському житті доводиться зустрічатися чи не усім: і викладачам, і студентам. Для останніх акредитована освітня програма – це перепустка в доросле життя: саме з нею диплом стає офіційним документом та дозволяє роботодавцю без вагань брати вас на роботу не лише в українські, а й у закордонні організації. Не менш важливим процес акредитації є і для викладачів, зокрема для гарантів освітніх програм та членів груп забезпечення, а також усіх інших осіб, які дотичні до організації освітнього процесу для тієї чи іншої освітньої програми. Акредитована освітня програма – це, по-перше, можливість ділитися знаннями та виховувати майбутніх фахівців, а, по-друге, це також і робоче навантаження та місця праці для викладачів.

3 листопада 2023 року в дистанційному форматі відбулось засідання семінару гарантів освітніх програм та викладачів з досвідом науково-педагогічної роботи у рамках діяльності Центру професійного розвитку викладачів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

В рамках роботи семінару Олена Кірдан висвітлила проблемні питання акредитації освітніх програм. Начальник навчально-методичного відділу Ірина Денисюк та начальник відділу міжнародних зв’язків Катерина Ільніцька розкрили питання внутрішньої академічної та міжнародної мобільності учасників освітнього процесу.

Гаранти освітніх програм першого бакалаврського рівня та другого магістерського рівня вищої освіти Андрій Максютов та Оксана Герасименко взяли активну участь в обговоренні актуальних питань акредитації освітніх програм.


Наверх