БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ ПІД ЧАС ВІЙНИ

Опубліковано: 06.11.2023, 8:44

Сучасне життя неможливе без Інтернету. Ми використовуємо доступ до мережі для пошуку, публікації та обробки інформації. Переваги використання Інтернету очевидні. Як будь-яка складна інфраструктура, Інтернет містить багато небезпек, нехтування якими може призвести не просто до втрати спокою, але й істотних грошових коштів. Кожен, хто працює з мережею, щоб не випробовувати на собі її «темні» сторони, повинен знати потенційні джерела небезпеки та вміти захищати себе й своїх менш «просунутих» близьких і друзів.

З цією метою викладач-стажист кафедри географії, геодезії та землеустрою Рожі Т. А. провів виховний захід на тему: «Безпека в Інтернеті під час війни» для здобувачів вищої освіти спеціальності 193 Геодезія та землеустрій.

Для практичного засвоєння правил безпеки в Інтернеті здобувачі вищої освіти успішно пройшли практичний курс «Безпека в Інтернеті під час війни». Який надав здобувачам вищої освіти уміння, необхідні для критичного сприйняття інформаційного простору, безпечного використання сучасних технологій та ефективного оперування цифровими інструментами, зокрема соцмережами.

І як результат проходження курсу всі учасники отримали сертифікат про успішне завершення навчання.


Наверх