Віртуальні лабораторії від платформи «LABSTER» – нові можливості для здобувачів освіти

Опубліковано: 10.11.2023, 11:21

Надзвичайно важливою для науково-педагогічних працівників є змога розширювати можливості в ознайомленні здобувачів вищої освіти з ефективними засобами для опанування новими технологіями провадження наукової діяльності.

Платформа «Labster» – світовий лідер з розроблення віртуальних навчальних симуляторів, завдяки яким успішно навчаються вже 5 млн. студентів та учнів у 3000 навчальних закладів 70 країн світу. Віртуальні симуляції на платформі доступні з таких галузей: анатомія та фізіологія; біохімія; біологія; біотехнологія; хімія; наука про землю; мікробіологія; фізика тощо.

Викладачі кафедри біології та методики її навчання Альона Заболотна, Тетяна Поліщук, Тетяна Новікова, Олена Манзій під час викладання дисциплін «Генетика», «Біотехнологія», «Молекулярна біологія», «Мікробіологія з основами вірусології», «Основи наукових досліджень в біології» впроваджують сучасні технології в освіті, використовуючи віртуальні комплекси з інтерактивними вправами, що виконуються у 3D-середовищі сучасних віртуальних лабораторій; дашборди з аналітикою та статистикою щодо результатів навчання, а також можливість адаптовувати тестові завдання під потреби здобувачів.

Дана платформа для віртуальних лабораторій та інтерактивної науки сприяє не лише отриманню практичних навичок, але й вдосконаленню володіння знань іноземної мови, що відповідає концепції розвитку Університету.


Наверх