Зустріч з головою екзаменаційної комісії

Опубліковано: 29.11.2023, 16:04

28 листопад 2023 року з метою забезпечення якості підготовки до випускної атестації, відбулася зустріч здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання з головою екзаменаційної комісії доктором педагогічних наук, професором, завідувачем кафедри географії та методики її навчання Оксаною Браславською. Нею було акцентовано увагу на тому, що атестацію випускників після завершення навчання здобувачів вищої освіти за певною освітньою програмою здійснює екзаменаційна комісія факультету.

Голова комісії познайомила здобувачів із складом екзаменаційної комісії, яку затверджено наказом ректора; програмами й графіками проведення випускних екзаменів та захистів випускних кваліфікаційних робіт; особливостями їх організації в дистанційному форматі.

Оксана Браславська довела до відома, що випускна атестація здійснюється відповідно до «Положення про випускні кваліфікаційні роботи в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини» й «Положення про порядок створення та організацію роботи Екзаменаційної комісії в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини». Здобувачі були ознайомлені із особливостями підготовки до випускного екзамену, структурою білетів.

Зустріч із здобувачами проходила в активному обговорені організаційних питань. До зустрічі підключилися понад 60 студентів. Оксана Браславська відповіла на всі питання, які цікавлять здобувачів освіти та побажала успіху всім випускникам!


Наверх