Проходження та захист виробничої практики бакалаврами-екологами

Опубліковано: 20.11.2023, 10:16

Важливе місце у формуванні професійної компетентності майбутнього еколога займає практична підготовка, яка спрямована не тільки на закріплення теоретичних курсів, але й на отримання нових знань, умінь, навичок. Основною метою практики є максимальне наближення, з одного боку – до природних та інших об’єктів досліджень, з іншого – до реальної обстановки прийняття рішень.

З 23 жовтня по 18 листопада 2023 р. здобувачі першого бакалаврського рівня у38 та 48 групи проходили виробничу практику. Для проходження виробничої практики цього року обрано Національний дендрологічний парк «Софіівка», що має потребу у вирішенні екологічних проблем.

Практичні навички набуті під час навчання в університеті максимально знадобилися студентам у заповідній установі, де їх радо зустріли. Саме там наші майбутні екологи оволоділи повним алгоритмом здійснення природоохоронної роботи, управлінської діяльності на заповідних територіях, а також передпроектної документації на здійснення різних видів діяльності на заповідних територіях.


Наверх