МАН (секція Географія та ландшафтознавство) – наші перші перемоги

Опубліковано: 28.12.2023, 11:21

У грудні 2023 року відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт – наймасштабнішого інтелектуального змагання учнів. У цей день у царині науки географії та ландшафтознавства змагалися учні ЗЗСО міста Умані.

Юні науковці отримали безцінний досвід самостійної роботи, досягли внутрішньої інтелектуальної зрілості, набули важливих наукових компетентностей, які потім максимально використовують, стаючи студентами закладів вищої освіти.

Більшість учасників Конкурсу представили інноваційні, актуальні творчі роботи. Журі відзначило високий рівень захисту науково-дослідницьких робіт. Члени журі, переглянувши роботи, заслухавши постерні захисти, виступи у науковій конференції визначили переможця. У підсумку, переможцем І (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України стала учениця 9 класу Уманської гімназії №11 Ілона Бершадська з роботою на тему «Сучасний стан та можливості рекреаційної діяльності в Черкаській області», яка була рекомендована для участі у ІІ (обласному) етапі конкурсу. Науковий керівник Наталія Мамчур. Рецензентом роботи виступила завідувач кафедри географії, геодезії та землеустрою, доктор педагогічних наук, професор Оксана Браславська.

Бажаємо переможниці гідно представити Уманщину на регіональному рівні. Дякуємо учням, науковим керівникам, вчителям, педагогам позашкільних навчальних закладів, які в умовах складних воєнних і соціально-економічних викликів сьогодення провадять наукові дослідження і популяризують науку.


Наверх