Навчальні курси для студентів

Опубліковано: 18.03.2024, 20:47

В березні 2024 року професором Оксаною Браславською, викладачем Людмилою Озеровою та Ольгою Проценко викладачем-стажистом кафедри географії, геодезії та землеустрою були проведені навчальні курси на теми «Початок роботи з ChatGPT» та «Основи інформаційної безпеки» для здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія. Біологія та здоров’я людини) 12 групи.

Під час навчання студенти дізнались про цікаві можливості застосування штучного інтелекту для вирішення щоденних життєвих завдань, реєструвались в ChatGPT та спробували його на практиці через кілька різних запитів. Також було обговорено сучасний електронний світ, як вижити в океані існуючих кіберзагроз, захистити свої особисті дані та фінанси.

Метою курсів було надати слухачам практичні навички щодо використання мовної моделі ChatGPT. Студенти навчились створювати високоякісні запити до ChatGPT за допомогою основних принципів prompt engineering; ознайомились з принципами відповідального штучного інтелекту, а також тепер знають як використати ChatGPT для розв’язання різноманітних завдань. Важливим завданням курсів було донести до користувача базові правила поводження з персональною інформацією в умовах реального зближення фізичного та віртуального світів.

Студенти успішно виконали всі завдання курсу та отримали сертифікати про його завершення.


Наверх