Атестація кадрів вищої кваліфікації

Опубліковано: 27.03.2024, 13:10

На підставі рішення атестаційної колегії МОН України кандидату географічних наук Безлатній Любові Олександрівні присвоєно звання доцента кафедри географії, геодезії та землеустрою!

На підставі рішення атестаційної колегії МОН України кандидату економічних наук Манзій Олені Павлівні та кандидату с.-г наук Заболотній Альоні Вадимівні присвоєно звання доцента кафедри біології та здоров’я людини!

Це почесне звання не лише гідне і заслужене визнання напрацювань, але й вартий наслідування приклад наполегливості, цілеспрямованості, що має мотивувати, надихати всіх науковців!

Колектив факультету природничої освіти та природокористування, кафедри біології та здоров’я людини й географії геодезії та землеустрою щиро вітають Альону Заболотну, Олену Манзій, Любов Безлатню з присвоєнням вченого звання та бажають не переставати ставити перед собою великі життєві цілі. Нехай Ваші ідеї втілюються в життя, а професійна діяльність приносить задоволення, благополуччя, дає можливості та гарантує гідну винагороду!

Міцного Вам здоров’я, життєвої енергії, підтримки родини, друзів та колег!

Вручення атестатів ректором університету проф. Олександром Безлюдним відбувалося на вченій раді університету 26 березня 2024 року.


Наверх