Міжшкільне інтелектуальне змагання брейн-ринг «Загадковий світ природи»

Опубліковано: 27.03.2024, 16:52

26 березня на факультеті природничої освіти та природокористування відбулося інтелектуальне змагання здобувачів загальної середньої освіти Уманських ліцеїв №1, №2 та № 3 Уманської міської ради Черкаської області. Організаторами заходу виступили науково-педагогічні працівники кафедр біології та здоров’я людини, географії, геодезії та землеустрою й хімії та екології.

Метою змагання було поглибити знання здобувачів освіти з біології, географії, хімії та екології; сприяти патріотичному вихованню, удосконаленню умінь командної роботи, формуванню навичок оцінювання й аналізу інформації, і найголовніше, дати можливість дітям поспілкуватися у невимушеній, дружній атмосфері та відволіктися від буденності.

Ліцеїсти вразили присутніх глибокими знаннями з природничих наук, вміннями швидко реагувати на поставлені завдання, виявляти толерантність, дружелюбність, щирість, завзятість.

За підсумками змагання 1 місце посіла команда «Лідер» (ліцей №2) – 33 бали; 2 місце команда «Екос» (ліцей №3) – 31 бал; 3 місце «Сила життя» (ліцей №1) – 30 балів.

Колектив факультету природничої освіти та природокористування щиро вітає переможців! Вдячні вчителям за підготовку здобувачів освіти та адміністрації ліцеїв за сприяння в організації заходу.


Наверх