Підходи до викладання хімії у контексті НУШ: виклики та реалії

Опубліковано: 10.04.2024, 16:33

10 квітня 2024 року  на базі приватного підприємства «Освітній центр «Інтеграл» доценти кафедри хімії та екології Наталія Горбатюк і Олена Задорожна пройшли підвищення кваліфікації у формі навчального вебінару «Підходи до викладання хімії у контексті НУШ: виклики та реалії». Були розглянуті такі питання:

1. «Українські реалії: хімічна освіта НУШ. Навчання хімії в 7 класі» – Марія Савчин, доцент кафедри природничо-математичної освіти, кандидат педагогічних наук, розробник Концепції навчально-методичного комплекту з курсу хімії, експериментальної програми з хімії, автор підручників для закладів середньої освіти.

2. «Перші дотики до навчання хімії за модульною навчальною Програмою. Практичні поради» – Іванна Жолнович, вчитель хімії ОЗ, «Бродівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3».

3. «Пропедевтика навчання хімії (5-6 класи)» – Наталія Заціха, вчитель хімії КЗ ЛОР «Львівський науковий ліцей № 1 ім. Б.І. Антонича».

Учасники удосконалили навички викладання дисциплін природничого циклу, набули практичних умінь і навичок діяльнісного підходу з методики навчання хімії та пропедевтики хімічної освіти; ознайомилися з практичними завданнями дослідницького методу на прикладі хімії та особливостями й технологіями роботи НУШ.

Учасники вебінару отримали сертифікати загальною кількістю (20 годин/ 0,833 кредиту ЄКТС)


Наверх