Попередній захист випускних робіт

Опубліковано: 16.05.2024, 10:55

13 травня 2024 року на кафедрі географії, геодезії та землеустрою відбувся попередній захист випускних кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 014.07 Середня освіта (Географія. Біологія та здоров’я людини) в режимі онлайн.
Попередній захист розпочала завідувач кафедри професор Оксана Браславська та побажала здобувачам вищої освіти успішної роботи. Студенти презентували результати досліджень, доповіді – ємний і лаконічний виклад базової інформації, яскравої та наукоємної за кількісними та якісними характеристиками, що підтверджують виконання поставлених завдань та результати проведених досліджень. Майбутні випускники продемонстрували високий рівень виконання випускних кваліфікаційних робіт та показали досить високий ступінь готовності до їх захисту. Загалом, всі роботи відповідають вимогам, а студенти отримали необхідні навички та засвідчили потенційну можливість публічного офіційного захисту. Далі – завершальний етап: доопрацювання проектів випускних кваліфікаційних робіт та їх презентацій, і – захист.
Усі студенти впорались з усіма викликами і впевнено показали свої знання під час захисту. Бажаємо успіху на життєвому шляху та професійного розвитку!


Наверх