The International Environmental School «EUROPEAN GREEN DIMENSIONS: CHALLENGES FOR UKRAINE»

Опубліковано: 10.06.2024, 10:17

6-8 червня 2024 року відбулася Міжнародна Літня Школа «Європейські зелені виміри: виклики для України»у онлайн форматі. Захід організовано Чорноморським національним університетом імені Петра Могили в межах проєкту Програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ Жан Моне.

У заході традиційно взяли участь екологи кафедри хімії та екології та викладачі кафедри географії, геодезії та землеустрою факультету природничої освіти та природокористування Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Питання, які висвітлювалася у процесі дискурсу: сучасні принципи та інструменти реалізації європейської екологічної політики; порівняльний аналіз екологічного законодавства ЄС та України; впровадження європейських стандартів в екологічну практику України; екологічні проблеми, пов’язані з воєнними діями.

Літня Школа охопила лекції-презентації, дискусії та круглі столи. Учасники отримали сертифікати (18 акад. год./0,6 кредитів ЄКТС), що підтвердили участь у Міжнародній Літній Школі JMEUGD-2024. 


Наверх