Зустріч адміністрації факультету та викладачів з першокурсниками та їх батьками

Опубліковано: 19.08.2024, 10:14

14 серпня на факультеті природничої освіти та природокористування відбулася зустріч з першокурсниками та їх батьками. Захід проходив у змішаному форматі.

Із вступним словом до першокурсників та батьків звернулась декан факультету, доцент, кандидат педагогічних наук Рожі Інна Георгіївна, яка ознайомила присутніх з ключовими аспектами діяльності закладу освіти в умовах воєнного стану та перспективами його розвитку.

Далі діалог з батьками продовжили заступник декана з навчальної роботи Заболотна Альона Вадимівна, доцент, кандидат сільськогосподарських наук. У своїй доповіді вона розповіла про особливості організації освітнього процесу на факультеті, ознайомила з графіком роботи та розкладом занять, оцінюванням навчальних досягнень студентів; заступник декана з виховної роботи, викладач Ірина Будченко надала інформацію про правила проживання у гуртожитку, спортивні секції, культурні заходи, волонтерську діяльність та організацію студентського самоврядування; про особливості та важливе значення практик, їх проведення в сучасних умовах розповів заступник декана з організації фахових практик, доцент, кандидат сільськогосподарських наук Подзерей Роман Вікторович.

Батьки та студенти мали можливість звернутися зі своїми побажаннями та пропозиціями щодо вдосконалення освітнього процесу в університеті. Організація таких насичених та інформативних зборів має велике значення для плідної співпраці між батьками та факультетом для покращення якості освітнього процесу.

Завершальною частиною зборів було спілкування батьків з кураторами груп.

Дякуємо батькам за активну підтримку, небайдужість та бажання бути частинкою освітнього процесу, відданість та віру в майбутнє наших студентів!


Наверх