Посади дерево

Опубліковано: 20.04.2015, 11:49

Весна – період розвитку і розквіту, це пора року – в якій все живе відновлює активну фазу життя, життя – оновленого сподівань і надії на краще, яке матінка-природа вимагає творити. Такою творчою і насиченою була акція «Посади дерево», ініційована громадою міста Умань.

IMG_8010

 

IMG_8024

IMG_8031

IMG_8040

 

На заклик голови міської ради Цебрія О.В., міськвиконкому прияти участь у висаджуванні дерев радо відгукнувся природничо-географічний факультет Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Студентами 22, 23 групи під керівництвом доцента кафедри біології та методики її навчання І.В. Красноштана було висаджено близько 1200 дерев дуба звичайного (Quercus robur L.), культури, яка оспівана і звеличена в етносі українського народу.

IMG_8014

Хочеться відмітити злагоджену і вмілу роботу студентів, грамотне проведення розбивки території, енергійну підготовку місця посадки та бережне висадження самої рослини. Дух завзятості, професіоналізму та злагодженості, яким був насичений період роботи, вселяє віру і надію в те, що майбутнє освіти – в надійних руках!!!


Наверх