Нас знають у Львівському національному університеті імені Івана Франка

Опубліковано: 23.04.2015, 16:20

У другій половині квітня 2015 року, з метою одержання фактичного матеріалу та геолого-географічної інформації для написання дипломної роботи, яка пов’язана з одним із районів Черкащини, відвідала кафедру загального землезнавства та геології природничо-географічного факультету УДПУ імені Павла Тичини студентка 5 курсу географічного факультету Львівського національного університету (ЛНУ) імені Івана Франка – Сухонос Г.Ю.

фото3
Галина Юріївна наголосила, що їй звернутися на кафедру загального землезнавства та геології рекомендували провідні фахівці ЛНУ імені Івана Франка. Приємною несподіванкою стало й те, що її мама теж навчалася в нашому вузі і завжди з теплими відгуками згадує студентські роки.
Г.Ю. Сухонос було надано відповідний фактичний матеріал для її майбутньої дипломної роботи, за що вона висловила щиру вдячність.
Під час зустрічі проф. Половка С.Г. та викл. Барвінок Н.В. ознайомили гостю зі Львова з колекційним матеріалом, який знаходиться у «Геолого-географічному музеї Євразії»

фото2

фото1
а спільні місця проходження студентами дружніх вузів фахових практик (музеї с. Колочава) були темою для обміну вражень і спогадів.

Нам приємно, що напрацювання співробітників кафедри загального землезнавства та геології геолого-географічної спрямованості відомі, не тільки у Центральній Україні, а їх знають і в західній частині нашої держави, зокрема в одному із провідних національних університетів України.


Наверх