Клімат черкаської області в умовах його глобальних змін

Опубліковано: 24.04.2015, 15:44

24.04.2015 р. на кафедрі географії та методики її навчання за участі викладачів та студентів природничо-географічного факультету відбувся науковий семінар «КЛІМАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ В УМОВАХ ЙОГО ГЛОБАЛЬНИХ ЗМІН»

Метою семінару було визначено: дослідження клімату Черкаської області в умовах його глобальних змін та оцінка значення клімату в житті та господарській діяльності людини; вивчення динаміки змін кліматичних умов окремих територій та їх вплив на гідрологічну мережу і туристичну привабливість.

1

Доповідь к.г.н., доцента, Ситника О. І. на тему: «Кліматичні умови та агрокліматичні ресурси Черкаської області – реалії ХХІ ст.»

2

Виступ д.п.н., професора, завідувача кафедри географії та методики її навчання Браславської О.В. з питання: «Вплив кліматичних умов на формування туристичної привабливості території»

3

Доповідь к.г.н, доцента Кравцової І.В.: «Кліматичні умови і садово-паркові ландшафти міжзонального геоекотону «лісостеп-степ» Правобережної України».

4

Виступ магістранта, Слободянюка Ю.В.: «Історія вивчення та господарське освоєння гідрологічної мережі Віничини».

5

Виступ студентки 5 курсу Величко О.С. з теми : «Сучасний стан використання та оптимізації гідрологічної мережі Жашківського району Черкаської області».

6Виступ студентки 4 курсу Гоєнко О.В.: «Кліматичні умови та агрокліматичні ресурси Кіровоградської області».

7

Виступ студентки 2 курсу Рак А.В.: «Болота Черкаської області, їх сучасний стан та проблеми збереження».


Наверх