Угода про творче співробітництво з Шацьким НПП

Опубліковано: 27.05.2015, 9:10

18 травня 2015 р. було укладено угоду про творче співробітництво між Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини та Шацьким національним природним парком. Представником нашого університету під час підписання угоди виступив к.геогр.н., доцент кафедри загального землезнавства та геології О.Д. Лаврик.

 

1

Доцент кафедри загального землезнавства та геології О.Д. Лаврик біля головного офісу Шацького національного природного парку

2

Директор Шацького НПП Захарко В.В. та представник УДПУ Лаврик О.Д. під час підписання угоди

 

За умовами угоди передбачається виконання важливих наукових завдань, серед яких чільне місце займають: здійснення спільних наукових досліджень у сфері вивчення природних комплексів та їх змін в умовах рекреаційного використання, розробка наукових рекомендацій з питань охорони навколишнього природного середовища та ефективного використання природних ресурсів на території Шацького національного природного парку тощо.

 

3

Обговоренння маршрутів спільних досліджень з заступником директора з наукової роботи В.І. Матейчиком

Даний договір укладений терміном до 9 квітня 2020 року. Домовленість не передбачає фінансових зобов’язань сторін однією перед одною. Сторони зберігають за собою право, погоджуючи взаємно, при необхідності вносити корективи до угоди, а також залучати до її виконання співробітників інших організацій. Строк дії угоди може бути продовжений за взаємною згодою сторін.


Наверх