Урочисте вручення дипломів

Опубліковано: 01.07.2015, 16:00

Скінчились останні заняття, вгамувалися студентські переживання з приводу успішного складання державних екзаменів. І ось довгоочікувана мить урочистого одержання дипломів, які стануть путівкою в трудову професійну діяльність для 115 бакалаврів, 92 спеціалістів і 26 магістрів природничо-географічного факультету денної і заочної форм навчання.

Фото 1 Фото 2 Фото 3 Фото 4 Фото 5 Фото 6

З гордістю зачитується заступником декана з навчальної роботи доцентом Валюк В.Ф. наказ ректора університету про «Вручення дипломів студентам природничо-географічного факультету», де в першій тридцятці оголошуються прізвища випускників, які отримують дипломи з відзнакою.

Фото 7 Фото 8

Саме такого високого ґатунку фахівців спеціальностей «біологія та хімія», «біологія і практична психологія», «географія і біологія», «хімія та інформатика» вже понад 85 років готують на природничо-географічному факультеті.

Отримуючи дипломи з рук професорів і доцентів факультету, кожен випускник перейнявся відчуттям високої відповідальності та далекоглядних сподівань, покладених на них, як дипломованих вчителів і викладачів, колективом не лише усього університету, але й науковими школами та Міністерством освіти і науки України.

Фото 9 Фото 10

Слова вдячності за турботу професорсько-викладацького складу університету, глибокі знання, настанови були висловлені у виступі мами однієї з найкращих студенток – Коваленко О.В.

Фото 11

Настрою гостям і випускникам додали яскраві виступи студентської самодіяльності молодших курсів, які мрійливо і заздрісно слідкували за урочистим дійством.

Фото 12 Фото 13 Фото 14


Наверх