Перший випуск іноземних студентів на факультеті

Опубліковано: 21.07.2015, 8:01

Випускна пора 2015 року на природничо-географічному факультеті була особливою. Серед випускників – іноземні студенти освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр.І хоча до лав студентства вони влилися лише восени минулого року, однак за цей час показали себе студентами, здатними творчо мислити, долати труднощі, демонстрували хороші результати у навчальній діяльності та суспільному житті, прагнули до знань та удосконалення теоретичних і практичних навичок. Тому випуск став неординарною і хвилюючою подією в житті факультету.

IMG_9301

IMG_9329
IMG_9337
Під час урочистостей багато теплих слів і щирих побажань почули на свою адресу випускники від декана факультету Р. А. Якимчука, завідувача відділу по роботі з іноземними студентами Н. М. Ремезовської, запрошених викладачів, зокрема Н.М. Горбатюк, І.В. Кравцової, О.Д. Андрієнко.
Звертаючись до випускників, вони бажали молоді, аби отримані ними під час навчання знання, вміння та практичні навички сприяли досягненню окресленої життєвої мети, зичили творчої самореалізації, усіляких благ, оптимізму, здоров’я, процвітання, сімейного благополуччя, великого людського тепла, успіхів у праці!

IMG_9298

IMG_9331
IMG_9333
І ось, довгоочікувана мить урочистого одержання дипломів. Наказ ректора університету про «Вручення дипломів іноземним студентам природничо-географічного факультету» зачитує заступник декана з навчальної роботи доц. Валюк В.Ф.

IMG_9304

IMG_9356 IMG_9383
Піднесеного настрою присутнім додали яскраві виступи студентської самодіяльності. Виступали як самі випускники, так і студенти українці молодших курсів. Об’єднувалися культури, об’єднувалися нації. Зворушив усіх присутніх вчинок випускників – подарунок національного головного убору – тах’ї, декану факультету. Ближчим став для нас Туркменістан.
Злагодженість всіх етапів дійства, його динамічність та наповненість забезпечувалася вдалою режисурою, яку здійснювала заступник декана з виховної роботи Грабовська С.Л. Слушно підібраний пісенний репертуар, з гумором зроблений відеоролик із студентського життя та презентація світлин випускників, подарували присутнім позитивні емоції та стали окрасою заходу.
Пам’ятними стануть фото, зроблені наприкінці.
В добру путь, випускники!


Наверх