Організаційні збори з іноземними студентами природничо-географічного факультету

Опубліковано: 01.10.2015, 11:11

Навчання іноземних громадян – один із головних елементів державної політики, який успішно реалізується на природничо-географічному факультеті.

Головним напрямом роботи деканату та адміністрації природничо-географічного факультету є допомога у вирішенні комплексу питань пов’язаних з навчанням, вихованням та проживанням іноземних студентів в Україні.

30 вересня 2015 року відбулися організаційні збори з іноземними студентами природничо-географічного факультету всіх курсів.

11

Збори були ініційовані деканом природничо-географічного факультету Якимчуком Русланом Андрійовичем, який у своєму виступі зазначив, що основним обов’язком іноземних студентів є стовідсоткове відвідування занять і необхідність досягнення високого рівня володіння українською мовою, достатнього для придбання професійно значущих знань і навичок.

Участь у роботі зборів взяли завідувач відділом по роботі з іноземними громадянами Ремезовська Надія Миколаївна та відповідальна за організацію навчального процесу для іноземних студентів Валюк Вікторія Федорівна.

Завідувач відділом по роботі з іноземними громадянами Надія Миколаївна акцентувала увагу студентів на дотриманні ними правил внутрішнього розпорядку університету, правил проживання в гуртожитку, а також чинного законодавства України і запобігання правопорушенням; недопущення виникнення конфліктних ситуацій.

12

Вікторія Федорівна наголосила на особливостях дотримання графіка навчального процесу та неможливість пропусків навчальних занять без поважних причин, вкотре наголосивши, що “найголовніше завдання студентів – добре вчитися!”

13

На зборах також було обрано студентського декана Гелдієва Мекана – студента з Туркменістану, який навчається на третьому курсі.

Фото 4

Даний захід виявився інформативним для іноземних студентів, вони активно задавали питання, ділилися своїми проблемами.


Наверх