Спільна вечірка студентів природничо-географічного та економічного факультетів

Опубліковано: 31 October 2014, 9:00

В четвер, 30 жовтня навчальна аудиторія № 210 була прикрашена гарбузами зі свічками, іграшковими чорними кішками, відмочками, гірляндами з привидами, а все тому, що в цій аудиторії відбулась вечірка на честь свята Halloween.

Детальніше

Поздравляем студентов из Туркменистана с днем Независимости страны!

Опубліковано: 27 October 2014, 11:54

Детальніше

Районний семінар учителів географії Христинівщини

Опубліковано: 17 October 2014, 9:46

15.10.14 року в Великосевастьянівському НВК «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІ ст.» відбувся районний семінар учителів географії Христинівщини на тему: «Основні аспекти організації науково-дослідницької роботи учнів та їх підготовки до участі у різноманітних конкурсах краєзнавчо-туристичного напрямку», у якому взяли участь викладачі кафедри географії та методики її навчання д.п.н, проф. Браславська О.В. та доц. Ситник О.І.

Детальніше

Фахова практика «Техніка шкільного хімічного експеременту»

Опубліковано: 14 October 2014, 13:35

Нещодавно завершилась фахова практика «Техніка шкільного хімічного експерименту» для студентів 4 курсу напряму підготовки «Хімія» під керівництвом доцента Горбатюк Наталії. Базою практики були навчальні лабораторії кафедри хімії, екології та методики їх навчання.

Детальніше

Залучення провідних науковців до викладання курсу зоології.

Опубліковано: 10 October 2014, 9:30

10 жовтня, за ініціативи кафедри біології та методики її начання, на природничо-географічному факультеті для студентів першого та другого курсів була прочитана лекція д. б. н., професором, директором Інституту зоології імені І.І. Шлальгаузена НАН України Акімовим Ігорем Андрійовичем.

Детальніше

Акція «посади дерево» – 2 етап еколого-природоохоронних заходів факультету

Опубліковано: 7 October 2014, 8:00

У рамках Всеукраїнських екологічних заходів з ініціативи науковців лабораторії «Екологія і освіта» (професора Світлани Совгіри, доцента Ганни Гончаренко) проведено еколого-природоохоронну акцію «Посади дерево». У заході взяли участь студенти 2 та 3 курсу природничо-географічного факультету, аспіранти та викладачі, представник профкому Лариса Дерещук.

Детальніше

Акція «посади ліс» – 1 етап еколого-природоохоронних заходів факультету

Опубліковано: 5 October 2014, 11:29

3 жовтня на виконання доручення голови Чекркаської обласної державної адміністрації у рамках Всеукраїнських екологічних заходів з ініціативи науковців лабораторії «Екологія і освіта» (професора Світлани Совгіри, доцента Ганни Гончаренко) проведено еколого-природоохоронну акцію «Посади ліс».

Детальніше

Вітаємо з Днем працівників освіти!

Опубліковано: 3 October 2014, 8:30

Вітаємо Вас з професійним святом: Днем працівників освіти!

ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ, СПІВРОБІТНИКИ ТА СТУДЕНТИ
ПРИРОДНИЧО-ГЕОГРАФІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ!

Вітаємо вас
з професійним святом: Днем працівників освіти!

Детальніше

Продовжуємо польові генетичні дослідження

Опубліковано: 1 October 2014, 9:59

Науково-дослідна робота з вивчення генетичних наслідків мутагенного забруднення грунту в окремих регіонах України, яка протягом багатьох років проводиться викладачами, лаборантами та студентами факультету під керівництвом доцента кафедри біології та методики її навчання Якимчука Р.А., є зручною базою реалізації здобутих знань і творчості талановитої молоді.

Детальніше


Наверх