Загальні звітно-виборчі збори Академії наук вищої освіти України

Опубліковано: 29 November 2017, 9:08

25 листопада 2017 року в актовій залі Національної академії внутрішніх справ (м. Київ) відбулися Загальні звітно-виборчі збори Академії наук вищої освіти України.

Детальніше

День відкритих дверей

Опубліковано: 28 November 2017, 8:08

24.11.2017 було проведено загальноуніверситетський День відкритих дверей. Ознайомитись з природничо-географічним факультетом прийшли 60 майбутніх випускників закладів загальної середньої освіти регіону (Маньківський район Черкаської області, Гайворонський, Добровеличківський райони Кіровоградської області, уманських загальноосвітніх шкіл №№ 3, 11, 14) та КВНЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Т.Г.Шевченка».

Детальніше

Лабораторно-практичний курс «Практикум з хімії»

Опубліковано: 27 November 2017, 16:04

Інноваційною формою співпраці та профорієнтаційної роботи природничо-географічного факультету зі школами міста є проведення викладачами кафедри хімії, екології та методики їх навчання лабораторно-практичного курсу «Практикум з хімії».

Детальніше

День пам`яті жертв голодомору

Опубліковано: 23 November 2017, 16:01

Голодомор 1932˗1933 років ‒ акт геноциду українського народу, здійснений керівництвом ВКП(б) та урядом СРСР, шляхом організації штучного масового голоду, що призвів до численних людських втрат у сільській місцевості на території Української СРС та Кубані, переважну більшість населення якої становили українці. Викликаний свідомими і спланованими заходами вищого керівництва Радянського Союзу на чолі з І.В. Сталіним, розрахованими на придушення українського національно-визвольного руху і фізичного знищення частини селянства.

Детальніше

Всесвіт розкрив свої таємниці студентам факультету

Опубліковано: 23 November 2017, 15:59

Студенти із Туркменістану є невід’ємною складовою великої студентської родини нашого університету. Із вступом до закладу вищої освіти, перед ними постає низка проблем, пов’язаних із недостатньою психологічною готовністю до нових умов навчання і життя. Тому, важливою передумовою їх активної та ефективної навчальної діяльності є адаптація до мовного, соціального та культурного середовища.

Детальніше

Міжнародні академічні програми

Опубліковано: 23 November 2017, 8:23

22 листопада 2017 року відбулася зустріч студенів природничо-географічного факультету з координатором міжнародного співробітництва університету, кандидатом філологічних наук, доцентом Сушкевич Ольгою Валентинівною, яка ознайомила студентів з міжнародними академічними програмами.

Детальніше

День гідності і свободи

Опубліковано: 23 November 2017, 8:18

День Гідності та Свободи — свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).

Детальніше

До Дня студента

Опубліковано: 22 November 2017, 8:52

Що приходить на думку дорослій людині, коли у календарі вона бачить напис: «17 листопада – Міжнародний день студента». Можливо, дещо іронічно посміхаючись пригадує слова класика: «Ми всі навчалися потроху, абичого і абияк» і, незаперечно, має непереборне бажання, хоча б на мить повернутися у часи швидкоплинної студентської юності.

Детальніше

Науково-методичний семінар

Опубліковано: 21 November 2017, 11:41

20 листопада 2017 року на природничо-географічному факультеті
відбувся науково-методичний семінар для професорсько-викладацького складу на тему:
ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ОСВІТУ» В ПРОФЕСІЙНУ ПІДГОТОВКУ ПЕДАГОГІЧНИХ КАДРІВ

Детальніше

Святкування Дня студента

Опубліковано: 20 November 2017, 14:44

17 листопада 2017 року студентство природничо-географічного факультету відзначило Міжнародний день студента.
Святкування розпочалося з самого ранку конкурсом «Перший студент у деканаті». Переможницею стала студентка 161о групи Куліш Алла, яка отримала приємний подарунок у нагороду.

Детальніше

ІІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція

Опубліковано: 20 November 2017, 11:41

17 листопада 2017 року на природничо-географічному факультеті відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція: «Інтеграція фундаментальних та прикладних досліджень в географічній, екологічній та хімічній освіті». Ініціаторами конференції виступили викладачі кафедр географії та методики її навчання і хімії, екології та методик їх навчання. Серед співорганізаторів наукового заходу були Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, Інститут педагогіки НАПН України, Інститут агроекології та природокористування НААН, Міжнародна асоціація екологів університетів.

Детальніше

Вітаємо з Днем студента!

Опубліковано: 16 November 2017, 8:45

Привітання-з-Днем-студента 1

Детальніше

Філологічна скринька

Опубліковано: 13 November 2017, 13:13

9 листопада 2017 року cтуденти, викладачі та лаборанти природничо-географічного факультету долучилися до заходів, присвячених Дню української писемності та мови.
Зокрема, в читальному залі №1 бібліотеки УДПУ імені Павла Тичини відбулося інтелектуальне шоу «Філологічна скринька: Як розважитися, спантеличивши мозок? Всі слова на одну літеру».

Детальніше


Наверх