Міжнародна співпраця – розкриття кордонів для наших студентів

Опубліковано: 08.02.2016, 16:54

 Завершилася чергова програма студентської академічної мобільності, яка реалізується в рамках угоди між Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини та Державною вищою школою професійної освіти імені Яна Амоса Коменського. Цього року, за сприяння Польського культурно-освітнього центру, студентка–магістрантка природничо-географічного факультету Чопенко Олена упродовж зимового семестру навчалися у місті Лешно (Польща).

Програма студентського обміну надає можливість обирати студентові цікаві та корисні дисципліни з різних курсів та спеціальностей, що представлені для вивчення у вузі. Учасниця обміну могла порівняти систему освіти в Україні та Польщі, а також відчути себе студенткою європейського вищого навчального закладу.

Олена не тільки поглибила знання з польської мови та культури, а й мала можливість подорожувати не тільки визначними місцями Польщі, а й сусідніх країн (Швеція, Німеччина та Чехія).

За період перебування у країні наших сусідів, Олена оцінила гостинність та комфорт проживання, знайшла нових знайомих та друзів не тільки в Польщі, а й за її межами, активно проводила дозвілля та займалась улюбленими видами спорту, відвідувала басейн та заняття з різних видів танців.

Щиру подяку висловлює Колегіуму міждисциплінарних індивідуальних гуманітарних студій при нашому університеті за надану можливість участі у програмі академічної мобільності студентів УДПУ. Це був безцінний досвід, неймовірні враження, чудова можливість розвитку та вдосконалення особистості студентки.

1
Урочисте відкриття 2015-2016 навчального року.
IMG_6242
Державна вища школа професійної освіти імені Яна Амоса Коменського.
IMG_6066
Палмярня в Познані. Польща.
IMG_6605
Королівський палац у Варшаві. Польща.
IMG_8435
Галерея старих майстрів у Дрездені. Німеччина.
IMG_8075
Дзеркальний лабіринт у Празі. Чехія.

IMG_8839
Океанаріум у Вроцлаві. Польща.
IMG_7090
Морський музей в Карлскроні. Швеція.
IMG_7350
Танцюючий будинок у Сопоті. Польща.
IMG_7415
Карта зоряного неба польського астронома Яна Гевелія у Гданську. Польща.


Наверх