> Студенти-географи відвідали сучасне тваринницьке господарство | Офіційний сайт природничо-географічного факультету УДПУ ім. П.Тичини

Онлайн реєстрація

Природничо-географічний факультет
Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини
пропонує Вам заповнити анкету вступника.

Надіславши анкету абітурієнта, Вас постійно повідомлятимуть про особливості вступної кампанії та терміни проведення профорієнтаційних заходів в університеті.

Бажаю навчатись за такими спеціальностями:

  • Географія. Біологія. (краєзнавчо-туристична робота)
  • Географія. (землевпорядкування та кадастр)
  • Біологія. (практична психологія)
  • Біологія. Хімія.
  • Хімія. (інформатика)
  • Хімія. Біологія.
  • Біологія.
  • Географія.
  • Хімія.

Форма навчання:

Про себе повідомляю:

Прізвище, ім'я, по-батькові:
Дата народження:
Назва навчального закладу:
Рік закінчення:
Адреса постійного проживання:
Область, район:
Населений пункт:
Вулиця, будинок:
Моб. телефон:
Електронна адреса:


Студенти-географи відвідали сучасне тваринницьке господарство
Опубліковано: 24.07.2016, 10:01

Вже традиційно студенти 3 курсу спеціальності «Географія» в рамках комплексної фахової практики з навчальних дисциплін Географія світового господарства, Фізична географія України і Ландшафтознавство (старший викладач Кугай М. С., доцент Кравцова І. В.) відвідують одне з передових тваринницьких підприємств Черкащини і всієї України ТОВ «Дзендзелівське», що в с. Іваньки Маньківсього району.

Фото 1. Територія підприємства ТОВ «Дзендзелівське». Територія підприємства ТОВ «Дзендзелівське».

Молочно тваринницька ферма вразила своїми масштабами (загальна кількість поголів’я 1100, з них 520 – високопродуктивних корів) та приємно здивувала гарними умовами утримання худоби і комфортними умовами праці людей. Працівники підприємства ознайомили студентів із структурою підприємства, продемонстрували, як відбуваються сучасні процеси годівлі, доїння корів, заготівля корму тощо. Цікаво, що весь процес інформатизований, досьє на кожну тварину та її нащадків зберігається в комп’ютерній базі. Найбільш дивовижним виявилося те, що всю ферму обслуговують лише 38 осіб.

Фото 2. Процес доїння. Процес доїння.

Фото 3. Хвилинка релаксу. Хвилинка релаксу.

Фото 4. Обідня перерва.Обідня перерва.

Фото 5. «Досьє» на корову. «Досьє» на корову.

На дегустації молока студенти-практиканти могли переконатися в тому, що молоко має найвищий рівень, тобто екстракласу, що є результатом, в першу чергу, злагодженої роботою всього колективу.

Фото 6. «Пийте діти молоко, будете здорові!» «Пийте діти молоко, будете здорові!»

Про високу якість молока свідчить його збут на фабрику «Рошен» та Тернопільське підприємство «Молокія», що спеціалізується на виготовленні органічної молочної продукції.

Фото 7. Проводжаємо молоко в далеку дорогу. Проводжаємо молоко в далеку дорогу.

Студенти і викладачі вдячні керівництву ТОВ «Дзендзелівське» за гостинний прийом, цікаву екскурсію та бажають високої продуктивності господарству, зростанню попиту на продукцію, підтримки з боку держави!


Наверх