Участь студентів у Всеукраїнській олімпіаді з хімії

Опубліковано: 15.04.2019, 13:13

З 10 по 13 квітня згідно наказу Міністерства освіти і науки України №1313 від 28.11.2018 р. «Про проведення студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році» проведено ІІ етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Хімія» серед студентів класичних та педагогічних університетів на базі Львівського національного університету імені Івана Франка.

До участі в олімпіаді долучилось 21 заклад вищої освіти України, які представляли 52 учасники. Учасниками від Уманського державного педагогічного університету були студентка І курсу Кравченко Наталія та студентка ІУ курсу Бузань Лілія.

Згідно програми проведення ІІ етапу олімпіади було передбачено перевірку знань студентів у 2 тури:

І тур – теоретичний, на якому проводилась оцінка рівня теоретичних знань з хімії (тестування за фундаментальними та фаховими навчальними дисциплінами галузевого стандарту вищої освіти України).
ІІ тур – практичний, під час якого студенти мали змогу продемонструвати вміння застосовувати свої знання та навички з хімії на практиці (розв’язаування задач з неорганічної, органічної, аналітичної, фізичної та колоїдної хімії).

Наші студенти-хіміки увійшли у 10 кращих та отримали дипломи учасників. Вітаємо!


Наверх