Участь екологів та географів у вебінарі з мобільності у вищій освіті в Європі за Програмою Еразмус+

Опубліковано: 18.05.2022, 9:48

17 травня викладачі-екологи (Світлана Совгіра, Наталія Душечкіна) та викладачі-географи (Оксана Браславська, Людмила Озерова) природничо-географічного факультету взяли участь у вебінарі «Виняткові заходи щодо інтеграції освітян України за проєктами з мобільності у вищій освіті в Європі за Програмою Еразмус+ на період війни в Україні». У заході взяло участь понад 120 учасників з різних куточків України: інституційні координатори Еразмус+, керівники закладів та працівники, відповідальні за міжнародну співпрацю закладів вищої освіти України.

Головна мета заходу – створення умов для підтримки освітян України в межах затверджених Директив ЄС і здійснення виняткових заходів за проєктами міжнародної мобільності у сфері вищої освіти, спрямованих на сприяння інтеграції представників з України до освітнього процесу в європейських університетах на період війни.

На вебінарі учасники були поінформовані про здійснення виняткових заходів за проєктами напряму Міжнародна мобільність у сфері вищої освіти, спрямованих на сприяння інтеграції представників з України до освітнього процесу в європейських університетах на період війни.

На жаль, така важлива подія, на якій розглядалися питання міжнародної мобільності у вищій освіті, пройшла поза увагою переважної більшості викладачів природничо-географічного факультету !


Наверх