Настановча нарада з виробничої практики для магістрів-екологів

Опубліковано: 03.04.2023, 16:12

На природничо-географічому факультеті Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини 3 квітня відбулася настановча нарада з виробничої практики для здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» 1 курсу, які навчаються за  спеціальністю 101 Екологія. Згідно навчального плану виробнича практика здобувачів проходитиме з 03.04 по 12.05 2023 року на базі Дослідної станції тютюнництва Національного наукового центру «Інститут землеробства Національної академії аграрних наук України», Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України та Державного підприємства «Уманське лісове господарство» (керівник, доцент Вітенко Володимир). На нараді були присутні викладачі кафедри хімії, екології та методики їх навчання.

Керівник практики ознайомив здобувачів із метою, завданням, технікою безпеки та вимогами до проходження ними практики. Запропонували для ефективного проходження практики методичні рекомендації, з якими можна ознайомитися на сайті кафедри.

З метою обміну досвідом проведення практик на нараді виступили професор Світлана Совгіра, Роман Подзерей, Наталія Душечкіна, які розповіли про можливі труднощі у процесі проходження практики та шляхи їх подолання.

Здобувачів ознайомили із наказом про проходження практики.


Наверх