Участь екологів у студентському мотиваційному форумі з працевлаштування

Опубліковано: 20.12.2023, 10:54

19 грудня на запрошення Professional Association Of Environmentalists Of The World (PAEW) викладачі, гаранти та студенти ОП Екологія першого бакалаврського та другого магістерського рівня взяли участь у IV щорічному студентському мотиваційному форумі-2023 «Фахівці довкілля: зелена відбудова України та міжнародні тренди».

Захід проходив у формі запитань-відповідей та відкритого мікрофону. У заході учасники отримали відповіді на питання «На що звернути увагу майбутнім фахівцям довкілля (екологам, гідрологам, юристам, проектувальникам, інженерам, географам, геологам і біологам)? Хто потрібен громадам і бізнесу? Які знання потрібно набути додатково ще до отримання диплому? Де пройти практику? тощо.

На форумі виступили Олег Бондаренко, голова комітету екополітики та природокористування ВР, Ганна Замазєєва, голова Держенергоефективності України, Ірина Брильова, провідний фахівець з екології «АСТАРТА-Київ», Анжеліка Лівіцька, керівник практики енергетики та природніх ресурсів, а також захисту довкілля та сталого розвитку ARZINGER та багато інших.

Досвідом працевлаштування поділилися  випускники різних ЗВО, які вже працюють на відповідних посадах.

Здобувачам запропоновано вакансії на майбутнє працевлаштування, особливо звертали увагу на фахівців-екологів зі знанням хімії.


Наверх