Майстер-клас «Організація наукової роботи педагогів»

Опубліковано: 17.02.2024, 15:42

15 листопада 2023 року доктор педагогічних наук, професор Світлана Совгіра провела мастер-клас «Організація наукової роботи педагогів», де практично окреслила як успішно стати науковцем та як правильно організовувати свою наукову роботу, а саме – науковий підхід до написання статей категорії Б та публікації у міжнародних наукометричних базах даних Scopus та Web of Science.

Світлана Василівна – це педагог, фахівець, наставник, учитель, яка підготувала покоління науковців, дала їм дорогу в науковий світ. Підготувала 10 кандидатів, 2 доктори наук, 3 доктори філософії. Вона, як педагог, є яскравою, неповторною особистістю, носієм загальнолюдських цінностей, джерелом глибоких і різноманітних знань. Для своїх вихованців вона є ланцюжком, що зв’язує досвід попередніх поколінь і прогресивні ідеї, направлені на розвиток майбутнього покоління.

Науковці кафедри географії та методики її навчання отримали величезний досвід, який допоможе у професійній діяльності. Адже робота науково-педагогічного працівника ставить перед педагогами, а особливо перед молодими викладачами надзвичайно високі вимоги: постійно вчитися, удосконалюватися, адаптуватися до потреб суспільства, бути не просто інформаційним джерелом для здобувачів освіти, а стати для них помічником, модератором, який навчить самостійно приймати рішення.


Наверх