Завершився Зелений марафон з Міждисциплінарних студій «Європейські зелені виміри» у рамках Проєкту ЄС Еразмус+ Жана Моне

Опубліковано: 08.05.2024, 11:49

З 10.01 по 01.05.2024 року викладачі та здобувачі ОП Екологія факультету природничої освіти та природокористування взяли участь у роботі Міждисциплінарних Студій «Європейські Зелені Виміри». Студії відбувалися у рамках реалізації проєкту Європейського Союзу Еразмус+ Жана Моне «Європейські Зелені Виміри». Зустрічі проходили у он-лайн форматі, організовані Чорноморським національним університетом імені Петра Могили (цільова аудиторія: студенти, аспіранти, викладачі, науковці, громадські діячі, практики та усі зацікавлені).

За цей період було розглянуто такі теми: «Природні ресурси, якість довкілля та зміна клімату», «Зелені ініціативи та зелена дорожня карта», «Стратегії екологічної політики ЄС», «Зелена циркулярна економіка та розвиток низькокарбонової економіки», «Інтегроване управління водними ресурсами: виклики ХХІ століття» та багато інших.

Захід охопив лекції-презентації, дискусії та круглі столи. Учасники отримали сертифікати (90 акад. год./3 кредити ЄКТС), що підтвердили участь у Міждисциплінарних студіях «Європейські зелені виміри» у рамках Проєкту ЄС Еразмус+ Жана Моне.


Наверх