Участь екологів у конкурсі «Органічне виробництво – перспективи для молоді»

Опубліковано: 10.05.2024, 14:30

На базі Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти та Федерації органічного руху України за підтримки німецько-українського проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» проходив конкурсстудентських робіт з органічного агровиробництва та маркетингу органічної продукції на тему: «Органічне виробництво – перспективи для молоді». Мета конкурсу – популяризація здорового способу життя, збереження навколишнього середовища та залучення населення до споживання органічних продуктів.

У конкурсі взяв участь Олександр Іщенко – здобувач вищої освіти 3 курсу 38 групи, спеціальності 101 Екологія (науковий керівник, доцент Роман Подзерей). Тема конкурсної роботи здобувача: «Виробництво органічної продукції рослинництва в техногенних умовах на прикладі Паланської територіальної громади».

Результати конкурсу оголошено 1 травня 2024 року під час роботи Студентського Органічного Форуму «Органічне агровиробництво: майбутнє для молоді».

За результатами конкурси визнано, що виконання таких робіт у закладах освіти з поширення органічних сільськогосподарських практик у нашій країні здатне вивести органічне сільське господарство на якісно високий, провідний міжнародний рівень.

Бажаємо нашим екологам творчих успіхів та нових креативних ідей!


Наверх