Визнання наукових здобутків науково-педагогічних працівників факультету

Опубліковано: 22.05.2024, 10:44

21 травня 2024 року в університеті відбулися урочистості присвячені Дню науки, в рамках яких відзначали наукові здобутки науково-педагогічних працівників.

З великим сумом, але й неперевершеною гордістю весь колектив університету і, зокрема, факультету природничої освіти та природокористування сприйняли нагородження грамотою Міністерства освіти і науки України доктора сільськогосподарських наук, професора, ексдекана нашого факультету Миколайка Валерія Павловича за ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти та науки України.

За зайняте 2 місце у номінації «Кращий навчальний посібник» конкурсу підручників, навчальних посібників та монографій нагороджено колектив укладачів «Лабораторного практикуму із гістології з основами цитології та ембріології»: кандидата біологічних наук, професора Ігоря Красноштана, кандидата економічних наук, доцента Олену Манзій, кандидата біологічних наук, старшого викладача Вікторію Скакун та викладача Вікторію Омельченко.

У навчальному посібнику подано вказівки до виконання лабораторних робіт із різних розділів гістології, цитології та ембріології, які вивчаються студентами педагогічних закладів вищої освіти. Структура кожного заняття включає вихідний рівень знань і вмінь здобувача освіти, програму самостійної підготовки студента до заняття, хід заняття, ситуаційні задачі, короткі теоретичні відомості з теми лабораторної роботи, якими студент може скористатися при підготовці до заняття.

«Лабораторний практикум із гістології з основами цитології та ембріології» адаптований у освітній процес здобувачів вищої освіти, що навчаються за освітніми програмами Біологія, Середня освіта (Біологія та здоров’я людини. Хімія), Середня освіта (Біологія та здоров’я людини). Психологія, Середня освіта (Географія. Біологія та здоров’я людини); отримав схвальні відгуки від студентів, які користуються ним під час вивчення освітнього компонента «Гістологія з основами цитології та ембріології».

Почесною грамотою Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України нагороджений кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри хімії та екології Роман Подзерей за сумлінну та бездоганну працю, значний особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання студентської молоді, активну профспілкову діяльність та з нагоди Дня науки.

Щиро вітаємо науково-педагогічних працівників факультету з перемогами та бажаємо подальших творчих і наукових здобутків!


Наверх