РОЗШИРЮЄМО ДІЛОВІ КОНТАКТИ

Опубліковано: 17.06.2015, 16:19

Проходячи комплексну фахову практику на території Національного природного парку «Синевир» студенти географічної спеціальності природничо-географічного факультету УДПУ імені Павла Тичини відвідали Науково-навчальний центрі (НПП) «Синевир» в с. Колочава (Міжгірський р-н., Закарпатська обл.) Київського національного педагогічного університету (КНПУ) імені М. П. Драгоманова .

фото_1

фото_2

фото_3

фото_4

Студенти із КНПУ показали своїм колегам із Умані ННЦ «Синевир», провели ознайомчу екскурсію по території центру, обмінялися думками та поділилися враженнями про край із однокашниками.

Під час дружньої зустрічі директор ННЦ «Синевир» Анатолій Дербак

фото_5

поділився з нами планами по благоустрою та розбудові бази, а на згадку про відвідини центру подарував завідувачу кафедри загального землезнавства та геології доктору геол. наук, проф. Сергію Половці комплект різнорідної літератури про університет та інформаційні матеріали про НПП «Синевир» на території якого розташована ця установа.

У студентів біологічної спеціальності КНПУ імені М.П. Драгоманова надзвичайно гарна і зручна база для проходження фахових практик із природничих дисциплін.

Але, нам також є чим похвалитися. «Пальма першості» у «підкоренні» цієї місцевості належить УДПУ імені Павла Тичини, так як база НПП «Синевир» КНПУ імені                              М.П. Драгоманова існує близько 5 років, а студенти з нашого ВНЗ вже 15 років проходять практику з природничих дисциплін у с. Колочава на території НПП «Синевир».


Наверх