Вітаємо кращих науковців факультету!

Опубліковано: 30 May 2013, 16:26
Вітаємо кращих науковців факультету

29 травня відбулася урочиста церемонія вшанування кращих науковців університету, на якій значну частину нагород отримали представники природничо-географічного факультету.

Доцент кафедри загального землезнавства та геології Осадчий Олександр Семенович, який є головою профспілкового комітету, разом з ректором університету Побірченко Наталією Семенівною відмічені нагородою за зайняте І місце в обласному етапі…

Детальніше

Пісенний вернісаж

Опубліковано: 23 May 2013, 13:14

Вітаємо студентку І курсу природничо-географічного факультету Богун Анну з перемогою в Пісенному вернісажі та отриманим дипломом ІІ ступеню в номінації «Сольний спів». Бажаємо подальших творчих успіхів, здійснення мрій та задумів, а також щоб життя завжди супроводжувала музика.

З найкращими побажаннями студентське самоврядування та викладацький колектив природничо-географічного факультету…

Детальніше

Cистема вищої освіти Польщі очима ПГФ

Опубліковано: 16 May 2013, 14:30
Васильцова І.В.

Коли ми відпочивали упродовж травневих свят, наш заступник декана з виховної роботи Васильцова Ірина Василівна взяла участь у Міжнародному проекті для випускників шкіл, студентів, лідерів студентського самоврядування та викладачів українських вищих навчальних закладів. Вона була учасником п’ятиденної науково-пізнавальної поїздки маршрутом «Львів – Краків – Люблін – Львів».

Під час цієї поїздки учасники ознайомилися з системою вищої…

Детальніше

Лекція провідного географа України

Опубліковано: 14 May 2013, 14:55

13 травня 2013 року на кафедрі географії та методики її навчання відбулася відкрита лекція з фізичної географії, яку провів доктор географічних наук, професор, академік Академії вищої школи України Денисик Григорій Іванович. У ході заняття професор здійснив порівняльний аналіз природних умов Євразії та Південної Америки.

Г.І. Денисик розповів про власні враження від подорожей…

Детальніше

Навчально-польова практика

Опубліковано: 13 May 2013, 13:59

28-30 квітня студенти ІІ курсу природничо-географічного факультету проходили навчально-польову практику з географії ґрунтів і ґрунтознавства під керівництвом доцента кафедри загального землезнавства та геології В.П. Миколайка. Традиційно базою цієї практики було обрано околиці села Степашки Вінницької області. Метою практики передбачала вивчити методи практичного і камерального дослідження різних типів ґрунтів та їх поширення; навчитися проводити польові дослідження ґрунтознавчого…

Детальніше


Наверх