Виставка креативних новорічних ялинок

Опубліковано: 29 December 2015, 11:37

У рамках Всеукраїнської екологічної акції «Не рубай ялинку» на базі науково-дослідної лабораторії «Екологія і освіта» природничо-географічного факультету УДПУ імені Павла Тичини з ініціативи професора Світлани Совгіри та доцента Ганни Гончаренко проведено традиційну виставку альтернативних ялинок. Акція організовується вже четвертий рік поспіль.

Детальніше

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Опубліковано: 29 December 2015, 8:58

111

Детальніше

Участь ініціативної групи екологічної лабораторії у конкурсі «Формування бережливого ставлення до навколишнього природного середовища»

Опубліковано: 25 December 2015, 14:41

24 грудня 2015 року на базі Черкаської обласної адміністрації відбувся захист конкурсних проектів громадських активістів.
У конкурсі представлено проект «Створення гідрологічного заказника місцевого значення «Каскад джерел». Захищали проект аспіранти Душечкіна Наталія та Берчак Вікторія (керівник проекту д. пед. н., професор Совгіра Світлана).

Детальніше

Результати конкурсу «Природничий має талант»

Опубліковано: 20 December 2015, 14:33

17 грудня 2015 року на природничо-географічному факультеті відбувся конкурс «Природничий має талант». Проводили його незрівнянні ведучі Плива Анастасія та Мацюк Мирослава.

Детальніше

Свята і обряди українського народу в географії

Опубліковано: 16 December 2015, 15:55

15 грудня 2015 року для студентів 12 групи природничо-географічного факультету (куратор Герасименко О.В.) було проведено виховний захід « Свята і обряди українського народу в географії».

Детальніше

Вітаємо переможця!

Опубліковано: 15 December 2015, 14:48

У жовтні 2015 р. вперше в Україні проходив Європейський конкурс наукових фотографій. Конкурс мав за мету зібрати вільні зображення на наукову тематику для ілюстрування відповідних статей у Вікіпедії.

Детальніше

Оголошення

Опубліковано: 14 December 2015, 13:50

оголошення  таланти

Детальніше

Природничому – 85!

Опубліковано: 14 December 2015, 10:22

11 грудня з нагоди ювілею на факультеті було проведено виховний захід «Від витоків історії природничо-географічного факультету до сьогодення», у якому взяли участь не лише нинішні викладачі та студенти факультету, але й заслужені ветерани праці – поважні та шановані наставники: професор Казидуб Г.О., доценти Гончаренко Г.Є., Шулдик В.І., Осадчий О.С., Чорна Г.А., старший викладач Вовк Л.С., диспетчер факультету Пономаренко Н.О., лаборанти Параніч Н.А., Кецкало К.Г., Худолій В.І.

Детальніше

Обговорення актуальних науково-методичних проблем

Опубліковано: 11 December 2015, 9:02

9 грудня на природничо-географічному факультеті відбувся традиційний науково-методичний семінар, до участі в якому долучився д.б.н., проф., член-кореспондент НАН України, заступник директора з наукової роботи Інституту фізіології рослин і генетики НАН України С.Я. Коць.

Детальніше

Екскурсія до пожежно-рятувального підрозділу державної служби надзвичайних ситуацій

Опубліковано: 10 December 2015, 15:59

В рамках вивчення навчального матеріалу з методики викладання курсу «Основи здоров’я» під керівництвом к.п.н., доцента Люленко С. О. була здійснена планова екскурсія до пожежно-рятувального підрозділу державної служби надзвичайних ситуацій України у Черкаській області.

Детальніше

Спортивні перемоги наших іноземних студентів!

Опубліковано: 10 December 2015, 11:56

Нещодавно в м. Умань відбувся регіональний турнір з дзюдо «Лицарі України», присвячений Дню Збройних Сил України. В змаганнях взяли участь 5 команд: «УНУС», «А- пілон», «Саврань», «УДПУ»;команда ДЮСШ «Колос».

Детальніше

Наші випускники мають поетичні таланти

Опубліковано: 7 December 2015, 9:04

На свято Введення у Храм Пресвятої Богородиці на кафедрі лісового господарства Уманського національного університету садівництва (УНУС) відбулася презентація громадського творчого об’єднання талановитої молоді цього вузу – «Поетичні паростки».

Детальніше

З Новим роком, солдате!

Опубліковано: 7 December 2015, 9:00

Студенти природничо-географічного факультету взяли участь в міській акції «З Новим роком, солдате!»

Детальніше


Наверх