Захист курсових робіт з географії

Опубліковано: 27 December 2017, 13:33

На кафедрі географії та методики її навчання в рамках науково-дослідної роботи студентів 4-го курсу відбувся захист курсових робіт з географії. Склад комісії: професор Браславська О.В., доц. Козинська І.П., доц. Кравцова І.В., доц. Максютов А.О., доц. Запорожець Л.М., к. пед. н. Макаревич І.М.

Детальніше

Районний семінар учителів географії

Опубліковано: 21 December 2017, 15:36

20 грудня 2017 року відбувся районний семінар учителів географії закладів освіти Христинівського району та викладачів кафедри географії та методики її навчання УДПУ імені Павла Тичини. Тема семінару: «Формування ключових компетентностей учнів на уроках.

Детальніше

Презентація колективної монографії на факультеті

Опубліковано: 21 December 2017, 15:30

20 грудня на природничо-географічному факультеті відбулася презентація колективної монографії кафедри хімії, екології та методики їх навчання «Біологічне, ландшафтне різноманіття та якість річкової води басейну Центральної частини Південного Бугу» за ред. С. В. Совгіри (автори: Валюк В. Ф., Гончаренко Г. Є., Горбатюк Н. М., Гнатюк Н. О., Душечкіна Н. Ю., Цимбалюк В. В.). У презентації взяли участь декан факультету Валерій Миколайко, завідувач кафедри біології та методики її навчання Ігор Красноштан та викладачі факультету, які зацікавлені у розвитку фундаментальної науки на факультеті.

Детальніше

Захист науково-дослідницьких робіт МАН (секція: хімія)

Опубліковано: 19 December 2017, 12:22

З кожним роком все більше учнівської молоді, захоплюючись таємницями хімічної науки, залучаються  до науково-дослідницької  діяльності  у МАН. Чим саме приваблює  старшокласників  участь у наукових дослідженнях? Це поглиблення знань з предмету,  і, найголовніше – робота в хімічних лабораторіях Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Детальніше

Зустріч студентів із представниками «Національного корпусу».

Опубліковано: 18 December 2017, 10:18

14 грудня 2017 року за ініціативи заступника декана природничо-географічного факультету Андрія Максютова та за підтримки проректора з науково-педагогічної роботи Наталії Ревнюк відбулась зустріч студентів із представниками «Національного корпусу». Студенти ознайомитись із діяльністю організації, переглянули тематичну кінострічку, оглянули військове спорядження. Також для учасників заходу був проведений тренінг із медико-тактичної підготовки.

Детальніше

Науково-практичний семінар для вчителів географії

Опубліковано: 11 December 2017, 11:20

8 грудня 2017 року на базі кафедри географії та методики її навчання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини спільно з відділ освіти Уманської міської ради Черкаської області було проведено науково-практичний семінар для вчителів географії шкіл м. Умані на тему: «Застосування компетентнісних технологій в організації освітнього процесу на уроках географії та позаурочній діяльності».

Детальніше

Всеукраїнський тиждень права

Опубліковано: 8 December 2017, 10:46

Всеукраїнський тиждень права на природничо-географічному факультеті проводиться з метою сприяння усвідомлення студентами того, що важливими умовами існування демократичного суспільства є правова освіченість громадян, повага до прав людини, толерантність, уміння знаходити компроміси, формуваннюя ставлення до загальнолюдських цінностей, розвитку в студентів правової і громадянської компетентностей.

Детальніше

Презентація І курсу!

Опубліковано: 6 December 2017, 7:46

Наша велика, дружня студентська родина природничо-географічного факультету щороку поповнюється талановитими, розумними, винахідливими, веселими, вихованими студентами. І цей рік не став винятком, адже наші студенти-першокурсники саме такі! Це вони зібрали всіх на свято.

Детальніше

Семінар-практикум вчителів географії Уманського району

Опубліковано: 5 December 2017, 14:37

5 грудня 2017 року на базі Дмитрушківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Уманської районної ради Черкаської області відбувся семінар-практикум вчителів географії: «Особливості компетентнісного підходу при викладанні географії». Учасниками семінару стали доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри географії та методики її навчання О. В. Браславська, кандидат географічних наук, доцент О. І. Ситник.

Детальніше


Наверх