Результати конкурсу «Природничий має талант»

Опубліковано: 20.12.2015, 14:33

     17 грудня 2015 року на природничо-географічному факультеті відбувся конкурс «Природничий має талант». Проводили його незрівнянні ведучі Плива Анастасія та Мацюк Мирослава.

фото1

Студенти змагалися за перемогу у трьох номінаціях: «Вокал», «Хореографія», «Художнє мистецтво», за головний приз – гран-прі «Природничий має талант».

фото6фото2 фото8фото3 фото4 фото7фото5

Оцінювало конкурсні номери наших талановитих студентів високоповажне журі у складі: голова журі: начальник центру культури і дозвілля «Гаудеамус» Гекалюк Людмила Юріївна, голова студентської ради університету Бородай Євгенія, заступник декана з виховної роботи факультету мистецтв Криворотенко Аннастасія Юріївна, викладач кафедри біології та методики її навчання Васильцоваї Ірина Василівна.

фото9

На завершення конкурсу всі учасники були нагороджені дипломами учасників конкурсу «Природничий має талант», а перемогу одержали: у номінації «Вокал» студентки ІІ курсу Влада та Руслана Китрар; у номінації «Хореографія» студентка І курсу Кравченко Анастасія; у номінації «Художнє мистецтво» студентка ІІІ курсу Очеретяна Олена. Головний приз – гран-прі «Природничий має талант» отримала студентка І курсу Кравченко Анастасія за виконання східного танцю.

фото10

 


Наверх